eLearning Minőségi Díj - 2017

Best practice E-learning minőségi díj pályázat

Tisztelt e-learning alkalmazás és tananyagfejlesztő!

Sajnálatos módon idén sem kerül megrendezésre a hazai kreatív ipar kiváló digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestival, mely korábban rangot vívott ki magának és az e-learning területén dolgozó szakemberek, vállalkozások, piaci résztvevők számára is komoly lehetőséget jelentett a szolgáltatások, kreatív oktatási tartalmak megmérettetésére. A hazai e-learning ipar ugyanakkor továbbra is igényli ezt a lehetőséget. Ezt felismervén az eLarning Fórum, mint a hazai e-learning közösség legnagyobb hagyományokkal rendelkező éves seregszemléje, a tavalyi évtől kezdve az e-learning területére vonatkozóan felvállalta ennek megrendezését. A tavalyi kezdeményezésünket folytatva idén is versenyre hívjuk mindazokat, akik az elektronikus oktatás területén rendelkeznek/fejlesztettek/szolgáltatnak valamilyen oktatási alkalmazást, e-learning tananyagot, mobil alkalmazást és ezzel meg szeretnék megmérettetni magukat.

A versenyműnek a nevezés időpontjában is működő, nyilvánosan hozzáférhető online tartalomnak/alkalmazásnak (honlap, tananyag, mobil alkalmazás stb.) kell lennie.

A meghirdetett versenyre nevezhet minden természetes vagy jogi személy, aki rendelkezik a versenymű felhasználási jogával és azzal korábban az eFestival-on illetve a tavalyi „E-learning minőségi díj” pályázaton még nem indult. Előző évek eFestival illetve „E-learning minőségi díj” pályázat nevezői csak abban az esetben nevezhetnek ismét, ha versenyművük tartalmilag, formailag, vagy szolgáltatáskínálatában jelentősen megújult. Egy versenyző egy versenyművel indulhat.

Nevezni folyamatosan lehet, a nevezés végső határideje:

2017. november 19. vasárnap éjfél.

A nevezés ingyenes.

Jelentkezés az alábbi linken lehetséges:

Jelentkezési lap

A versenyműveket szakmai zsűri bírálja el, mely első, második és harmadik helyezésről dönt.

Eredményhirdetés:

A 2017. november 24.–n megrendezésre kerülő XVII. E-learning Fórum S3-s szekciójában, ahol egyben a helyezést elért versenyzők lehetőséget kapnak a versenyművük bemutatására.

A legjobb alkotások megkapják az „Elearning minőségi díjat”.

Üdvözlettel

a XVII eLearning Fórum Szervezőbizottsága

© 2002-2011 - MTA SZTAKI